Strom jako brána do vnitřního světa

29.06.2022 11:59

Strom jako brána do vnitřního světa

Už jako malá jsem měla svůj oblíbený strom, byla to třešeň na chalupě. Pamatuji jak jsem pokaždé, když jsme tam přijeli , běžela pozdravit celou zahradu a svůj strom. Myslím, že takhle to měl každý, měl své oblíbené místo v zahradě nebo v lese , kde měl svůj strom a tam se vždy cítil propojený s přírodou a sám se sebou se svým vnitřním světem. 

Ráda bych s Vámi sdílela jednu ze svých cest, kterou jsem včera prošla. Jsem u překrásného stoletého dubu a opírám se o jeho kmen, slyším jak ptáci ve větvích štěbetají a vítají mě s radostí.

Zavírám oči a vnitřnním zrakem vidím, jak z mých chodidel vyrůstají kořeny , pronikají hluboko do země a nasávají její sílu a energii.

Cítím jak prostupuje celým mým tělem a z hlavy jakoby mi vyrůstaly větve, které sahají vysoko do nebe a propojují se ze zdrojem. Poté se větve otáčí směrm dolů a energie padá kolem mého těla zpět do země. Energie cirukuluje a vytváří kolem mého těla světelný ovál , světlo prostupuje mým srdcem.

Najednou jsem uvnitř stromu, je tam tma , z dálky se ke mě blíží nějaké zvíře. Zdá se , že to je pavouk.... to jsem nečekala, není to zrovna mé oblíbené zvíře. Je to obrovský čený pavouk, takového jsem měla jednou ve snu , byl v mém dětském pokoji. Pronásledoval mě i v dospělosti nějakou dobu ve snech , než jsem s tím začala pracovat. Znám tě moc dobře, ty děsivý pavouku.

Takže stojím a čekám na pavouka , až se ke mě přiblíží a najednou je u mě a já vím , že mě chce sežrat. Já ke svému údivu nepanikařím a nechám ho atˇ mě sežere. Je to nečekaně skvělý pocit , jakoby to bylo znovuzrovení. 

Najednou cítím jak z mého srdce proudí zářivé světlo, prostupuje celé moje tělo a já cítím příval kreativity , takový jsem ještě nezažila.

Pomalu otevírám oči , pohladím strom a poděkuji.

Tak proto jsem dnes přišla k tobě, děkuji za tento dar.

Stačí jen uvěřit obrazům našeho vnitřního světa a léčení je na dosah.

A co vy,  máte svůj strom?

 

Kontakt

Conscious Woman 608064910 pafgood@yahoo.co.uk