Máte někdy pocit, že k Vám tělo mluví ve snech?

29.10.2021 17:38

Naše sny nám někdy  mohou ukázat blízkou či vzdálenou budoucnost a také klíč k řešení. 

Co myslíte, může k nám naše tělo mluvit ve snech?

Své sny si již několik let zapisuji do svého deníku. V posledních týdnech se mi zdál opakovaně sen, kdy jsem buď v nemocnici nebo u lékaře a on mi říká : "Jste anemická" a ukazuje mi potraviny , které mi pomohou. Ten sen se mi zdál třikrát a ještě jednou trochu jinak, kvůli nemoci jsem ve snu nemohla na lekci školy védské astrologie a ve snu mi hlas říká: "Ty prostě nemáš dost vitamínů".

Věnovala jsem těm snům pozornost, protože ve skutečnosti lehce anemická jsem, dala jsem si po dlouhé době (vegetarián promine) hovězí steak a opravdu jsem se snažila doplnit vitamíny ve stravě.

Nicméně asi za týden onemocněly moje děti a já jsem to od nich chytila a zrovna v termínu, kdy měl být jeden , pro mě důležitý workshop.....

A ano ...vzpomněla jsem si samosebou na své sny a hned jsem začala užívat Schusslerovy soli s obsahem železa (to není reklama) a opravdu pořádně jíst výživnou a vyváženou stravu. Díky tomu jsem se rychle zotavila a mohla se zúčastnit workshopu.

Nepřestává mě udivovat jak se nám ve snech někdy může ukázat budoucnost, moje tělo už hlásilo dopředu, že je oslabené a snažilo se mě varovat, že mám zvýšit příjem živin.

Čím víc svým snům věnujeme pozornost, tím jasněji s námi naše tělo a duše komunikuje , snaží se nám osvětlit, co v běžném denním režimu nevnímáme nebo vnímat ani nechceme . Většinou se nám totiž některé skutečnosti nehodí do našeho nabitého programu. 

Naslouchání svým vlastním snům se nám vždy vyplatí. 

A co vy?  Zapisujete si své sny?

 

 

Kontakt

Conscious Woman 608064910 pafgood@yahoo.co.uk